Начало

Подкатегории

 • ТАРАЛИ

  ТАРАЛИ – ХРУПКАВИТЕ ИЗКУШЕНИЯ НА ПУЛИЯ / ИТАЛИЯ

  ПУЛИЯ СЪКРОВИЩНИЦА НА ТРАДИЦИИ

  Точно в Пулия започва всичко , когато от брашно и зехтин е изпечено едно малко но много вкусно пръстенче което завладява всички.

  Неговата хрупкавост ни напомня хубавите спомени за баба която с брашнена престилка приготвяше закуска за своите внуци. Майсторските ръце омесват съставките за да открият едно голямо разнообразие на таралите които крият в себе си характера и историята на Пулия.

  Тарали Tentazioni Pugliesi са плод на древна рецепта от Пулия.

  Те са базирани на семпли и гениални съставки: брашно от мека пшеница, бяло вино от Пулия, превъзходния зехтин от регион Пулия и ароматни подправки.

  Следвайки твърдо традицията ,тази оригинална рецепта е била преработена и обогатена за да се създадат различни видове тарали които да отговарят на всички вкусове.

  Естествените съставки са подложени на специална ферментация която ги прави хрупкави и толкова много ценени- Healthy Snacks.

  Деликатесните и апетитни тарали варианти на Tentazioni Pugliesi са идеално наслаждение във всеки един момент от твоя ден.

  Открий античния вкус на Taralli Tipici Pugliesi, произведени от натурални продукти с високо качество.

  Нашите тарали са лишени от преработен зехтин, мая и ГМО, но за сметка на това са обогатени с аромати от Пулия според традицията.

  Твърдо според традицията, съставките имат естествено заквасване и са поставени на специално варене ,което прави таралите от Пулия така особено хрупкави и апетитни.

 • Паста

  ИТАЛИАНСКА ЗАНАЯТЧИЙСКА ПАСТА

  CARAZITA

  Традиционна занаятчийска фабрика за италианска паста от 1983г.създадена в сърцето на прекрасната TAVOLIERE DELLE PUGLIE,житницата на Италия.     

  2.jpg

  CARAZITA представя на национално и международно ниво чистата  средиземноморска гастрономия чрез една уникална занаятчийска паста , удоволствие за очите и небцето. Пастата изработена само с качествени материали, оживява чрез смесване на брашна от твърда пшеница старателно подбрани от най-добрите регионални Апулийски житници.

  Безбройните форми и специални смеси с пъстри зеленчуци придават на паста CARAZITA винаги нов вкус и едно ново докосване до всяка рецепта!

 • СОСОВЕ ЗА ПАСТА

  ЗАГОТОВКИ-СОСОВЕ ЗА ПАСТА - I PREPARATI

  Ако се питаш как да подправиш пастата по един нов начин, различен от обикновеното, отговор на твоя въпрос са точно заготовките-сосове от различни подправки. Тайната за реализиране на една незабравима рецепта с подправки е да се намери правилното съотношение между всички съставки: една семпла паста с домати, например, ако бъде обогатена с правилната доза зелен лук, риган и люта чушка, може да стане една автентична наслада.

  Натуралните подправки на база изсушени зеленчуци с наситен вкус, готови да се поднесат на масата със паста, е това което ще ви хареса най много. Това са семпли, но гениални рецепти създадени за ваше улеснение.

  Приготвяне на Сос Заготовка CARАZITA

 • Шоколади
 • Трюфели

  Трюфелите са ценени още от дълбока древност. Тези уникални гъби имат специален статут и до наши дни. Това се дължи на редица фактори - трюфелите са диворастящи и изискват специални условия, за да могат да се развиват – определен вид почва, честота на валежите и влажност на въздуха.

 • Кафе
  ИЗБЕРЕТЕ ИДЕАЛНОТО КАФЕ ЗА ВАС

Активни филтри