Начало

Подкатегории

 • ТАРАЛИ

  ТАРАЛИ – ХРУПКАВИТЕ ИЗКУШЕНИЯ НА ПУЛИЯ / ИТАЛИЯ

  ПУЛИЯ СЪКРОВИЩНИЦА НА ТРАДИЦИИ

  Точно в Пулия започва всичко , когато от брашно и зехтин е изпечено едно малко но много вкусно пръстенче което завладява всички.

  Неговата хрупкавост ни напомня хубавите спомени за баба която с брашнена престилка приготвяше закуска за своите внуци. Майсторските ръце омесват съставките за да открият едно голямо разнообразие на таралите които крият в себе си характера и историята на Пулия.

  Тарали Tentazioni Pugliesi са плод на древна рецепта от Пулия.

  Те са базирани на семпли и гениални съставки: брашно от мека пшеница, бяло вино от Пулия, превъзходния зехтин от регион Пулия и ароматни подправки.

  Следвайки твърдо традицията ,тази оригинална рецепта е била преработена и обогатена за да се създадат различни видове тарали които да отговарят на всички вкусове.

  Естествените съставки са подложени на специална ферментация която ги прави хрупкави и толкова много ценени- Healthy Snacks.

  Деликатесните и апетитни тарали варианти на Tentazioni Pugliesi са идеално наслаждение във всеки един момент от твоя ден.

  Открий античния вкус на Taralli Tipici Pugliesi, произведени от натурални продукти с високо качество.

  Нашите тарали са лишени от преработен зехтин, мая и ГМО, но за сметка на това са обогатени с аромати от Пулия според традицията.

  Твърдо според традицията, съставките имат естествено заквасване и са поставени на специално варене ,което прави таралите от Пулия така особено хрупкави и апетитни.

 • Паста

  ИТАЛИАНСКА ЗАНАЯТЧИЙСКА ПАСТА

  CARAZITA

  Традиционна занаятчийска фабрика за италианска паста от 1983г.създадена в сърцето на прекрасната TAVOLIERE DELLE PUGLIE,житницата на Италия.     

  2.jpg

  CARAZITA представя на национално и международно ниво чистата  средиземноморска гастрономия чрез една уникална занаятчийска паста , удоволствие за очите и небцето. Пастата изработена само с качествени материали, оживява чрез смесване на брашна от твърда пшеница старателно подбрани от най-добрите регионални Апулийски житници.

  Безбройните форми и специални смеси с пъстри зеленчуци придават на паста CARAZITA винаги нов вкус и едно ново докосване до всяка рецепта!

 • Шоколади
 • BLACK WEEKS

  -25%

Активни филтри