КАРПАЧО С ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ
search
  • КАРПАЧО С ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ

КАРПАЧО С ЧЕРЕН ТРЮФЕЛ

32,00 лв.
С вкл. данък
peso.png
ТЕГЛО: 80 гр.
Нашият прекрасен и уникален нарязан летен трюфел в зехтин се счита за най-продаван заради красотата и целостта на своите резени, строго ръчно нарязани. Тъй като е базиран на EVO продукт, той е готов за употреба за всяко ястие.
Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

Карпачото е традиционна храна, която съдържа фино нарязана основна съставка и внимателно подбрани подправки или натурални овкусители - като висококачествен зехтин например. Обикновено се сервира като разядка, която се поднася с хляб, салата, плодове или друго, съобразено с цялостното меню ястие. Класическите рецепти за карпачо са приготвени от сурово месо или риба, които трябва да са внимателно нарязани на почти прозрачни филенца.

 Съвсем малко количество от трюфелите е достатъчно, за да придаде завършен вид и изискан вкус на всяко ястие. Карпачото от черни трюфели моментално ще ви пренесе в света на висококачествената гурме кухня.

Съдържание: Летен трюфел (Tuber aestivum) – 75%,  зехтин естра върджин,  аромат, сол.

Съхранение: След отваряне да се съхранява на температура 2С-7С градуса в хладилник. При тези условия бихте могли да съхраните вашият продукт до 14 дни без да промени своите вкусови качества.

Хранителни
стойности (Средни стойности на 100 g продукт)

Енергийна стойност 383 Кcal
Енергийна стойност в Kjoule 1558 kJ
мазнини 31.2 гр.
общо въглехидрати 19.52 гр.
Протеин 6.36 гр.
Наситени мазнини 8.10 гр.
Захари 0.25 гр.
сол 1.44 гр.

Вижте също и: