illy – E.S.E. Pods Classico, Без кофеин – Биоразградими дози, 18 бр.
search
  • illy – E.S.E. Pods Classico, Без кофеин – Биоразградими дози, 18 бр.

illy – E.S.E. Pods Classico, Без кофеин – Биоразградими дози, 18 бр.

18,10 лв.
С вкл. данък

Биоразградимите E.S.E illy Espresso дози без кофеин са направени от висококачествен сорт 100% Арабика. Внимателно и грижливо подбрано, кафето е подложено на декофеинизиране, като се запазва неговият вкус.

Има трайна сладост и деликатни нотки на карамел, портокалов цвят и жасмин с по-малко от 0,1% кофеин.

Кафе Illy без кофеин 18 дози в индивидуална опаковка /131 гр/.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

Пригответе автентично италианско еспресо с новите биоразградими E.S.E. дози. Отличителната комбинация на illy от фини кафета арабика с гладък, богат и плътен вкус е създадена от умелото смесване на 100% устойчиво отглеждани зърна арабика, щателно подбрани от различни растящи региони по света. Резултатът е автентично италианско кафе, което е безупречно последователно, гладко, балансирано и никога не е горчиво.

Просто поставете предварително измерена, перфектно смляна и натъпкана шушулка в еспресо машина, съвместима с E.S.E., и получавате богато, здраво еспресо за по-малко от 30 секунди. Всяка шушулка е опакована индивидуално, за да осигури максимална свежест с всяка чаша.

Биоразградими E.S.E. Дози

Всяка E.S.E. доза съдържа перфектно количество мярка на отличителната смес на illy, затворена в екологична филтърна хартия, предназначена да запази невероятния вкус и аромати.

Е.S.Е. дозата просто се поставя в съвместима машина и в рамките на 30 секунди се получава еспресо с характерния за illy вкус: силно и ароматно, но гладко и балансирано.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
E.S.E. дози
Съдържание
131 г
Произход
Intenso
Вкус
карамел, портокалов цвят и жасмин
Изпичане
Средно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика