illy – Мляно кафе, еспресо – Intenso – 125 гр.
search
  • illy – Мляно кафе, еспресо – Intenso – 125 гр.

illy – Мляно кафе, еспресо – Intenso – 125 гр.

10,90 лв.
С вкл. данък

illy Мляно кафе, Intenso е направено от висококачествен сорт 100% Aрабика.

Вашето любимо illy® Intenso в опаковка от 125 гр. смляно кафе. Това кафе е силно печено и има приятен завършек, с топли нотки на какао и сушени плодове.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

Illy Еспресо Intenso мляно кафе е подходящо за използване във всички еспресо машини, както и за всички методи на приготвяне. Във всяка опаковка мляно кафе е под налягане, за да се запазят ценните аромати и масла на еспресото. При отварянето трябва да се чуе характерният свистящ звук на изтичащ въздух.

Комбинация от нотки на шоколад и сушени плодове, за дързък завършен и пълен послевкус.

В удобно опаковка от 125 гр.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
Смляно кафе
Съдържание
125 г
Произход
Intenso
Вкус
какао и сушени плодове
Изпичане
Силно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика