illy – Мляно кафе – Classico, без кофеин – 250 гр
search
  • illy – Мляно кафе – Classico, без кофеин – 250 гр

illy – Мляно кафе – Classico, без кофеин – 250 гр

19,50 лв.
С вкл. данък

Кафето illy Espresso без кофеин е направено от висококачествен сорт 100% Арабика.
Кафето е подложено на декофеинизиране, като се запазва неговият вкус.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

Описание

illy смляно кафе еспресо е фино смляно, за да осигури оптимално извличане с еспресо машини, които приемат смляно, пресовано кафе.

Отличителната комбинация на illy от фини кафета арабика с гладък, богат и плътен вкус е създадена от умелото смесване на 100% устойчиво отглеждани зърна арабика, щателно подбрани от различни растящи региони по света. Резултатът е автентично италианско кафе, което е безупречно последователно, гладко, балансирано и никога не е горчиво.

Използвайки изключителен процес, кафето illy се опакова в безвъздушна кутия под налягане, която подобрява и запечатва ценните аромати и масла, така че да се насладите на най-пресния вкус – чаша след чаша.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
Смляно кафе
Съдържание
250 г
Произход
Classico
Вкус
декофеинизиране
Изпичане
Средно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика