• Нов
Illy Arabica Selection Costa Rica  - кафе на зърна 250 г
search
  • Illy Arabica Selection Costa Rica  - кафе на зърна 250 г

Illy Arabica Selection Costa Rica - кафе на зърна 250 г

19,50 лв.
С вкл. данък

Сладък и балансиран с нотки на мед, ванилия и цитрус с нотки на карамел и сушени плодове.

100% Арабика идваща от Коста Рика.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

АРАБИКА КОСТА РИКА КАФЕ

Открийте кафе с единичен произход illy Arabica Selection Costa Rica, което индивидуално подчертава една от уникалните вкусови нотки, открити в легендарната смес illy. Това устойчиво отгледано кафе е направено със 100% зърна арабика. Печеното от този произход е специално калибрирано, за да подобри естествените ароматни нотки и вкусовия профил на кафето.

Всяка селекция от арабика има своя собствена уникална температура на печене и продължителност на времето, за да подчертае аромата и вкуса на всеки произход. Costa Rica се отличава със сладък и балансиран вкус с нотки на мед, ванилия и цитрус с нотки на карамел и сушени плодове.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
Кафе на зърна
Съдържание
250 г
Произход
КОСТА РИКА
Вкус
мед, карамел и ванилия
Изпичане
Средно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика