illy капсули – MPS Classico Lungo – 15 бр.
search
  • illy капсули – MPS Classico Lungo – 15 бр.

illy капсули – MPS Classico Lungo – 15 бр.

14,40 лв.
С вкл. данък

Кафето е за тези, които предпочитат да пият дълго кафе. Характеризира се с деликатен аромат, нотки на цветя и цитруси.

Капсулите работят единствено с кафемашина M1.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

illy Lungo Classico е класически изпечено кафе за дълго еспресо. Лунгото на illy притежава мек и деликатен аромат и вкус, изпълнен с нотки на цветя, плодове и карамел. Насладете се на дълго еспресо, без да се налага да правите компромис с тялото или каймака.

Във всяка чаша кафе ще откриете страстта на италианското семейство Или към истинското еспресо и безкомпромисния стремеж към най-високо качество. Така се ражда едно малко чудо на ароматно удоволствие, което ви доставя illy.

Кафето 100% Арабика има съдържание на кофеин е не повече от 1,5%. Препоръчителната дължина е 90 мл. Опаковката съдържа 15 еспресо капсули за система Mitaca Professional System.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
MPS капсули
Съдържание
113 г
Вкус
цветя и цитруси
Изпичане
Средно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика