illy капсули – MPS Classico – 15 бр.
search
  • illy капсули – MPS Classico – 15 бр.

illy капсули – MPS Classico – 15 бр.

14,40 лв.
С вкл. данък

Кафе еспресо, което се отличава с вкусови нотки на карамел, шоколад и цветя. Капсулите работят единствено с кафемашина M1.

Количество

 

Политика за сигурност

 

Политика на доставка

 

Условия за връщане

Кафените зърна са специално подбрани директно от най-добрите плантации в Бразилия, Централна Америка, Индия и Африка, след което са подложени на 114 процедури за контрол на качеството, преди да бъдат използвани за бленда на illy.

Кафето 100% Арабика има съдържание на кофеин не повече от 1,5%. Препоръчителната дължина е 30 мл. Опаковката съдържа 15 еспресо капсули за система Mitaca Professional System.

ПРОИЗХОДЪТ НА ВКУСА
Разгледайте произхода на кафето illy.

Усъвършенствахме печенето на всеки отделен произход или съставка, открита в нашата характерна смес illy. Отличителното изпичане подсилва различните вкусове на всяка арабика: флорални нотки от Етиопия, шоколадови нотки от Гватемала, карамел от Бразилия и плодови нотки от Колумбия.
Защото щастието е да се насладите на вкуса още от неговия произход.

От къде идва?

Бразилия е водещ световен производител на кафе арабика. Този боб се отглежда предимно по високите равнини в югоизточната част на страната, където подчертаното редуване на сухи периоди и проливни дъждове осигурява перфектни условия за отглеждане на насажденията.

Поезия, в кафеени зърна

Внимателно подбрани и щателно смесени и изпечени кафеени зърна illy предизвикват чувствена красота и поезия в страстния любител на кафето. Да отвориш кутия означава да влезеш в свят, в който процесът на приготвяне на кафе е повече от рутина, това е богат и приятен ежедневен ритуал. 50 зърна от сместа illy могат да преобразят чаша. Истинска поезия в кутия от 250 грама!

Техническо описание

Вид
MPS капсули
Съдържание
113 г
Вкус
карамел, портокалов цвят и жасмин
Изпичане
Средно
Марка кафе
illy
Сорт
100% Арабика