Филтриране по

Категории

Категории

Тегло

Тегло

 • 0,2 kg - 0,25 kg

Цена

Цена

 • 3,00 лв. - 4,00 лв.

ТАРАЛИ

ТАРАЛИ – ХРУПКАВИТЕ ИЗКУШЕНИЯ НА ПУЛИЯ / ИТАЛИЯ

ПУЛИЯ СЪКРОВИЩНИЦА НА ТРАДИЦИИ

Точно в Пулия започва всичко , когато от брашно и зехтин е изпечено едно малко но много вкусно пръстенче което завладява всички.

Неговата хрупкавост ни напомня хубавите спомени за баба която с брашнена престилка приготвяше закуска за своите внуци. Майсторските ръце омесват съставките за да открият едно голямо разнообразие на таралите които крият в себе си характера и историята на Пулия.

Тарали Tentazioni Pugliesi са плод на древна рецепта от Пулия.

Те са базирани на семпли и гениални съставки: брашно от мека пшеница, бяло вино от Пулия, превъзходния зехтин от регион Пулия и ароматни подправки.

Следвайки твърдо традицията ,тази оригинална рецепта е била преработена и обогатена за да се създадат различни видове тарали които да отговарят на всички вкусове.

Естествените съставки са подложени на специална ферментация която ги прави хрупкави и толкова много ценени- Healthy Snacks.

Деликатесните и апетитни тарали варианти на Tentazioni Pugliesi са идеално наслаждение във всеки един момент от твоя ден.

Открий античния вкус на Taralli Tipici Pugliesi, произведени от натурални продукти с високо качество.

Нашите тарали са лишени от преработен зехтин, мая и ГМО, но за сметка на това са обогатени с аромати от Пулия според традицията.

Твърдо според традицията, съставките имат естествено заквасване и са поставени на специално варене ,което прави таралите от Пулия така особено хрупкави и апетитни.

Подкатегории

 • ЛИНИЯ СЕМЕЙНА ТРАДИЦИЯ

  Античния вкус на оригиналните тарали

  Таралите от Linea Family, формирани по 250g, са снакс който оставя античния вкус на таралини пулесе.

  Изработени само с високо подбрани естествени материали Lavorati solo con materie prime altamente selezionate, неподправени и естествени, без палмово масло, мая и ГМО

 • ГУРМЕ ЛИНИЯ

  Типични за италианската кухня

  Taralli на Gourmet Line е роден, за да опита типичните подправки на италианската кухня, познати по целия свят, под формата на вкусни печени закуски.

 • ЛИНИЯ НА СПЕЦИАЛНИТЕ

  От изтъкнатия вкус на Gourmet и от античния вкус на Artigianali ( ръчна изработка) се добавя Bontà rustica на Speciali.

 • ЛИНИЯ КРЪНЧИ'С

Активни филтри